Gedetailleerde notities over aankoopmakelaars

Boumij Brokers BV
Hekellaan 6, 5211 LX 's-Hertogenbosch, Nederland
M8P6+6R 's-Hertogenbosch, Netherlands
boumij.nl
0031 73 612 2344


Belangrijk is de info aan eventuele gebreken. U kan daar – zo u het niet meldt – via een koper achteraf op geraken aangesproken. Via een NVM-database wegens woonobjecten controleert uw NVM-makelaar bovendien de marktprijzen aangaande vergelijkbare woningen in de omgeving.

Wij uitkijken zolang via wanneer benodigd is. En heeft u dan ook de droomwoning tot uw beschikking? Dan volgt eerlijk advies, ons gedegen marktonderzoek en ons vlijmscherpe biedingsstrategie: wij willen immers het u dan ook jarenlang woongenot tegemoet zal. En het we over tig jaar uw woning weer mogen verkopen. Lange-termijnwerk, zo doen wij dit weet sinds 1948. Heerlijk uitgangspunt zeker?

Ook indien u dan ook niet over plan raakt om te verhuizen kan zijn een energielabel interessant. Wat moet u dan ook ieder begrijpen aan het label?

De kopende partij kiest een notaris en jouw krijgt ons uitnodiging teneinde een akte over bezorging te tekenen. Zo simpel kan zijn het in feite, maar win met name raadgeving in voor jouw JAAP-makelaar indien jouw vragen hebt. Verkocht!

Ga je binnenkort op huizenjacht of heb jouw al ons woonhuis op het oog? Je hebt misschien niet gedacht met op welke manier energiezuinig jouw vandaag woont. Toch kan zijn het het ogenblik. Verder mits jouw nauwelijks inzicht hebt hetgeen dat kost of waar je moet beginnen. Wij zetten een mogelijkheden op ons rij.

Ons creditcard bezit originele baten die jouw betaalpas niet heeft. Aardig wegens je zwerven en teneinde prijzige aankopen te bevestigen.

Naast deze kosten kun jouw verder alsnog met andere kosten te vervaardigen krijgen. Bijvoorbeeld onkosten voor bouwkundig onderzoek ofwel bankgarantie. Die onkosten bestaan ook niet meegenomen in die voorbeeldbe­rekening.

Mits alle handtekeningen bestaan gezet, kan zijn een koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt ons afschrift met de akte. Van dat ogenblik bezit deze alsnog 3 dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aanschaf mag afzien.

* Wanneer u besluit de betreffende woning niet te kopen, dan bent u dan ook de aankoopmakelaar ons bedrag verschuldigd met € 195,- incluis btw voor de tweede bezichtiging, het geven aangaande raadgeving en een kadastrale recherche van een desbetreffende woning. Het geldt ieder woning.

BLG Wonen helpt jouw bij dit ontdekken met een hypotheek die voor je past. Zodat jij kan wonen bijvoorbeeld je wilt. Zo zetten ze net mits we dit klantbelang centraal. Daarom is BLG Wonen een partner vanwege het.

Vul jouw postcode en huisnummer in en zie meteen hoe jouw huis daar vanwege staat. En wat jouw ingeval allereerste kan verrichten teneinde dit te hernieuwen.

Wanneer jouw al die uit te besteden taken aan een makelaar kenbaar hebt gemaakt, kun je om een offerte vragen. In deze prijsopgave geraken de makelaarskosten in detail uiteen gezet.

Met ons persoonlijk account kun je panden volgen, opslaan zodra favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw voor meer info persoonlijk notities bij een huis produceren.

Heb dat volbracht? Maak dan een belafspraak. Eén van de adviseurs neemt de hypotheek betreffende je door terwijl je thuis achter jouw computer zit. Deze denkt met jouw mee en helpt je een geschikte afwisseling te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *